Hasítanak a magyar online piacon a Like Company weboldalai

Látványosan hasítanak a magyar internetes piacon a Like Company vezető hírportáljai a BudaPestkörnyéke.hu és a Kékvillogó.hu. Ősszel ismét kiemelkedő látogatószámokat ért el mindkét oldal, láthatóan az olvasók és a hirdetők is nagyon kedvelik ezt a két hírportált.

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált 2022.09.30-án a magyar reklámpiacon auditált DKT/Gemius mérés szerint 269.416 ember olvasta, a világpiacon meghatározó Google Analytics adatai alapján pedig 323.144 olvasónk volt azon a napon. A magyar reklámpiaci mérés szerint ezzel a BudaPestkörnyéke.hu a 13. legolvasottabb hírportál volt Magyarországon. Olyan portálokkal szerepelt egy mezőnyben, mint az Index, Origo, Hvg, 444, Telex vagy a Blikk.

A Kékvillogó.hu hírportált 2022.09.05-én a DKT/Gemius mérés szerint 205.904 ember olvasta. Olyan hírportálokkal szerepelt egy mezőnyben, mint a Napi.hu, Life.hu, Nemzetisport.hu, vagy az Rtl.hu. A DKT által mért teljes magyar piacon a 26. legolvasottabb portál volt, ha csak a híroldalakat vesszük figyelembe, akkor pedig a 13. legnépszerűbb oldalnak számított, vagyis rengetegen kattintottak rá.

A Like Company hírportáljai úgy érik el ezt a kiváló teljesítményt, hogy a kiadó nem az egyik oldaláról a másikra tereli a látogatókat, hanem a portálok kivívják maguknak az olvasók érdeklődését. Ezért is fedezi fel egyre több olvasó és hirdető a Like Company weboldalait.