2022 tavaszán is nagyot mennek a Like Company weboldalai

Továbbra is dübörögnek a Like Company weboldalai. Egyes napokon már bőven több olvasót érünk el, mint amennyi a nagy országos kereskedelmi tévék hírműsorainak a nézőszáma. A BudaPestkörnyéke.hu és a Kékvillogó.hu hírportálokat nagyon megkedvelték az olvasók, rengeteg hozzászólás, reakció érkezik a közösségi-oldalakon a cikkeinkre. Az ügynökségek térképére is felkerültünk, sokan keresik a reklámlehetőséget a magyar piacon egyre gyakrabban a TOP 15 legolvasottabb hírportál elit klubjához tartozó oldalainkon.

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált 2022.02.23-án a magyar reklámpiacon elfogadott DKT/Gemius mérés szerint csaknem 300 ezren olvasták, a nemzetközi piacon elfogadott Google Analytics adatai szerint viszont majdnem 500 ezer olvasónk volt ugyanezen a napon, így magyar piacon aznap a top 15 legolvasottabb hírportál közé kerülhetett. Olyan portálokkal vagyunk egy klubban mint a Blikk, Origo, Index, 24.hu, Hvg, Portfolio, 444.hu, vagy a Bors.

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál napi látogatószáma az év első két hónapjában több alkalommal is jelentősen átlépte a 250 ezeres napi látogatószámot.

A Kékvillogó.hu hírportált január 3-án a magyar piac mérése szerint 246 ezer ember kereste fel, a nemzetközi mérés szerint több mint 350 ezer olvasója volt aznap a portálnak. A bűnügyi hírportál látogatószáma az év első két hónapjában több napon is túllépte a napi 170 ezer olvasót.

A látogatószám növekedésével egyre több magyar és nemzetközi reklámügynökség keresi velünk a kapcsolatot. Nem titkoljuk, hogy kereskedelmi portálokat működtetünk, sok nálunk a reklám, viszont mi nem kérünk pénzt az olvasóktól. Úgy hisszük, hogy a sok reklám ellenére a tartalom lehet korrekt és hiteles.