Munkatársakat keresünk

A Like Company Online kiadó a magyar piac egyik leggyorsabban fejlődő online portfoliójával rendelkezik. Mi működtetjük a BudaPestkörnyéke.hu, a LikeNews.hu és a Kékfény.com hírportálokat. Mindegyik oldal látogatószáma meghaladja a napi 100 ezret, a BudaPestkörnyéke.hu egyes napokon már az ország 8. legolvasottabb hírportálja.

Gyakorolott hírszerkesztőket keresünk

A hírszerkesztő feladata a portáljaink napi hírfolyamának biztosítása. Ha van online hírszerkesztői tapasztalatod, tudsz gyorsan írni, szerkeszteni, akkor ideális hely leszünk számodra. Otthonról dolgozhatsz, így az ország, sőt a világ bármely részén élhetsz, nem vagy egy pesti szerkesztőséghez kötve. Más munkahely nem zavar minket, persze azokon a napokon, amikor nekünk dolgozol, elvárjuk, hogy ránk koncentrálj, cserébe korrekt napidíjat kínálunk neked.

Az önéletrajzod az [email protected] címre várjuk

Újságírót keresünk

Az ország bármely részéről kizárólag olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik írtak már online cikket és annak linkjét át is tudják küldeni az önéletrajzukban. Azt várjuk tőled, hogy olyan egyedi cikkeket írj a portáljainkra, amelyek nem jelentek még meg máshol. Otthonról dolgozhatsz, fizetés cikkek alapján történik, más munka mellett is végezhető.

Az önéletrajzod az [email protected] címre várjuk


Hirdetésszervező kollégákat keresünk, kiemelkedő jutalékot fizetünk!

A legjobbakat keressük, ezért most kiemelkedően magas, 50%-os jutalékot fizetünk minden általad hozott hirdetési bevételből, amit két napon belül átutalunk neked! Ez tehát azt jelenti, hogy az általad hozott bevétel fele a tiéd lesz! 

Feladat:

  • A hirdetésszervező feladata a hírportálok online felületeinek értékesítése. Munkád közben vezető digitális marketing stratégiákkal ismerkedhetsz meg és jelentős kapcsolati hálót építhetsz ki.
  • Nem számít mennyi idős vagy, az a lényeg, hogy legyen kedved telefonálni, egyeztetni, beszélgetni. Hasznos, ha tudsz e-mailt kezelni.
  • A munkád során a környezetedben, vagy egy közösen kijelölt területen működő kis,- és közepes vállalkozásokat kell megkeresned az ajánlatainkkal.
  • A telefonszámládat sikeres együttműködés esetén fizetjük.
  • A feladat elvégzése megbízási szerződés alapján történik, ha nem tudsz számlát adni, nem probléma, fizetjük a járulékaidat. 

Az önéletrajzod az [email protected] címre várjuk