Nagyot mentek 2021 első negyedévében is a Like Company Kft. weboldalai, ismét csúcsot döntött a Kékvillogó.hu és a BudaPestkörnyéke.hu hírportál

A Magyarországon hivatalosan auditált Gemius/DKT mérések szerint 2021. március 30-án a Kékvillogó.hu hírportál volt az országban a 15. legolvasottabb hírportál, a teljes listát tekintve pedig a sok ezer mért weboldal közül a 30. legolvasottabb. Ezen a tavaszi napon 174 ezer egyedi látogatója volt a portálnak, összesen 213 ezer cikkoldalt néztek meg a látogatók.

A Kékvillogó.hu hírportál olyan oldalakat előzött meg, mint a Borsonline.hu, Népszava.hu, Hiradó.hu, FemCafe.hu, Mandiner.hu, Totalcar.hu vagy az MTVA, TV2 és az RTL hivatalos weboldalai.

A Kékvillogó.hu hírportált üzemeltető Like Company Kft. hírigazgatója, Jana Gabriella elmondta, hogy a portál egyre nagyobb népszerűségének a hátterében a jó sztorik és a kiváló újságírók vannak. „Minden nap olyan híreket kínálunk, amelyekre rá lehet csodálkozni; az élet híreit. A körülöttünk történő események gyakran sokkal meghökkentőbbek és tanulságosabbak, mint gondolnánk” – mondta a hírigazgató.

A Like Compnay Kft. médiaportfoliója kiválóan teljesített 2021. első negyedévében. A Budapest és az agglomeráció híreit a középpontjába helyező BudaPestkörnyéke.hu hírportál 200 ezernél is több látogatót ér el a forgalmasabb napokon.

A női és család fókuszú sztármagazin, a LikeNews.hu szintén jelentősen növelni tudta a kiugró napokon a látogatószámokat. A Balaton eseményeivel, híreivel foglalkozó BalatonKörnyéke.hu hírportál pedig márciusban szintén megmutatta az erejét.

A Like Company a fejlesztésekkel nem áll le! Hamarosan elindul a cég legújabb hírportálja, közben pedig a fejlesztő és kreatív csapat már megkezdte egy még újabb portál előkészítését, melynek az indulása az év második felében várható.

Budapest, 2021.04.01.