Ősszel is Magyarország vezető portáljai között vannak a Like Company weboldalai

A nyári kiemelkedő látogatószámok után ősszel is nagyot ment a BudaPestkörnyéke.hu hírportál. Október 26-án a Magyarországon elfogadott és auditált reklámpiaci mérés, a DKT/Gemius adatai szerint a BudaPestkörnyéke.hu 293 ezres napi látogatószámával az ország 17. legnépszerűbb portálja volt, a hírportálok közül pedig a 11. legolvasottabb.

A DKT/Gemius több ezer weboldalt mér, ezért a BudaPestkörnyéke.hu hírportál 17. helyezése, a magyar hírportálok között pedig a 11. helyezés kiváló pozíció. Egyre több ügynökség és direkt médiapartner keresi portáljainkat, hiszen az auditált adatok szerint is Magyarország legolvasottabb portáljai között vannak a Like Company hírportáljai, a reklámok gyorsan célba találnak nálunk.

Ha a nemzetközi piacon elfogadott Google Analytics adatait nézzük, akkor ugyanezen a napon 335 ezer olvasó kattintott a BudaPestkörnyéke.hu hírportálra. Ez a magyar internetes piacon kiemelkedő eredmény. Hasonlóan nagyot ment a Kékvillogó.hu hírportálunk, amely októberben több napon is 200 ezernél jóval magasabb oldalletöltést ért el.

Magyar weboldalak rangsora 2021.10.26. – Forrás: DKT/Gemius