Online portfolió

BudaPestkörnyéke.hu

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál cikkei frissek, fontosak, érdekesek és kizárólag az olvasóra koncentrálnak. A magyar reklámpiacon elfogadott hivatalos DKT/Gemius adatok szerint rendszeresen Magyarország legolvasottabb TOP hírportáljai között szerepel.


Kékvillogó.hu

Magyarország egyik legnépszerűbb bűnügyi és életmentő témákkal foglalkozó tematikus hírportálja a Kékvillogó.hu. Kiemelt figyelmet fordítunk a bűnmegelőzésre és a biztonságtechnikára. A Kékvillogó rendszeresen bekerül a magyar internetes hírpiac top 15 legolvasottabb portáljai közé.


LikeNews.hu

A LikeNews.hu országos hírportál fontos, érdekes, hasznos témákkal foglalkozik. Híreink között a legfrissebb országos események, regionális és külföldi érdekességek is megtalálhatók. Sok tartalmat kínálunk a nőknek, család, gyermek, egészség témában, de aki szívesen olvas a gasztronómiáról, sztárokról, meghökkentő eseményekről és közéletről, azok is sok időt töltenek a portálon.


Balatonkörnyéke.hu

Imádjuk a Balatont és tudni akarjuk mi történik körülötte! A BalatonKörnyéke.hu hírportál a traveltabloid news műfajban igazi érdekfeszítő és népszerű témákat kínál mindenkinek: helyben élőknek, nyaralóknak, nyaraló tulajdonosoknak és a friss híreket kedvelőknek. Tudd meg mi történik ebben a pillanatban is a Balaton környékén!


Adriakörnyéke.hu

Tematikus hírportál nyaralóknak, az Adria-tengerre készülőknek. Nem csak Horvátország van a portál tartalmi középpontjában, hanem mindazok az országok, amely az Adriai-tenger körül vannak. Friss hírek, árak, helyek és kihagyhatatlan helyszínek.


Tettes.hu

Ha szereted a krimit, akkor ez lesz a kedvenc portálod! Izgalmas riportok, döbbenetes esetek, mindenről beszámolunk, miről mások nem mernek. A tetteseket elfogják, a történetük azonban tanulságos és nálunk elolvashatod.