Online portfolió

BudaPestkörnyéke.hu

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál cikkei frissek, fontosak, érdekesek és kizárólag az olvasóra koncentrálnak. A magyar reklámpiacon elfogadott hivatalos DKT/Gemius adatok szerint rendszeresen Magyarország legolvasottabb TOP hírportáljai között szerepel.


Kékvillogó.hu

Magyarország legnépszerűbb bűnügyi és életmentő témákkal foglalkozó tematikus hírportálja a Kékvillogó.hu. Kiemelt figyelmet fordítunk a bűnmegelőzésre és a biztonságtechnikára. A Kékvillogó rendszeresen bekerül a magyar internetes hírpiac legolvasottabb top 15 portálja közé.


Fontoshír.hu

Országos hírportál, ahol fontos szerepet kap az emberek mindennapjait érintő gazdasági témák mellett a szórakozás is. A portál célcsoportja 18+ internetező magyar lakosság. Rendszeresen frissülő, minőségi tartalommal különösen figyelünk a netes hírfalókra és az otthoni döntéshozókra, a hirdetők kedvenceire.


LikeNews.hu

A LikeNews.hu országos hírportál fontos, érdekes, hasznos témákkal foglalkozik. Híreink között a legfrissebb országos események, regionális és külföldi érdekességek is megtalálhatók. Sok tartalmat kínálunk a nőknek, család, gyermek, egészség témában, de aki szívesen olvas a gasztronómiáról, sztárokról, meghökkentő eseményekről és közéletről, azok is sok időt töltenek a portálon.


BalatonKörnyéke.hu

Imádjuk a Balatont és tudni akarjuk mi történik körülötte! A BalatonKörnyéke.hu hírportál a traveltabloid news műfajban igazi érdekfeszítő és népszerű témákat kínál mindenkinek: helyben élőknek, nyaralóknak, nyaraló tulajdonosoknak és a friss híreket kedvelőknek. Tudd meg mi történik ebben a pillanatban is a Balaton környékén!


Tettes.hu

Ha szereted a krimit, akkor ez lesz a kedvenc portálod! Izgalmas riportok, döbbenetes esetek, mindenről beszámolunk, amiről mások nem mernek. A tetteseket elfogják, a történetük azonban tanulságos és nálunk elolvashatod.


Újabb portáljainkat éppen fejlesztjük, gyere vissza később, mert lesznek még nagy dobásaink!