Brutális számok: Magyarország vezető hírportáljainak elit klubjába érkeztek meg a Like Company hírportáljai

Weboldalaink a magyar online piac legnagyobb szereplői közé kerültek. A Kékvillogó.hu és a BudaPestkörnyéke.hu hírportálunk olyan jól ismert portálokat előzött meg, mint az ATV, RTL, TV2 és az MTVA portáljai és olyanokkal kerültek egy klubba, mint az Index, Origo, 24.hu, Telex, Portfolio, 444.hu, HVG, Bors, Blikk.

Nagyot ment a Kékvillogó.hu

Magyarország legolvasottabb top 10 híroldala közé került a Kékvillogó.hu hírportál. A magyar reklámpiacon elfogadott DKT/Gemius mérés szerint 2021. július 26-án a Kékvillogó.hu hírportálunk látogatószáma 411.264 fő volt. Ezzel abszolút értelemben az ország 11. legolvasottabb weboldala volt. Ha pedig csak a hírportálokat vesszük figyelembe, akkor a 10. legolvasottabb magyar hírportál lett Magyarországon.

Elképesztő számok a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon

Kiadónk másik népszerű portálja a BudaPestkörnyéke.hu ugyanezen a napon a DKT/Gemius mérés szerint 241.672 olvasóval a sok ezer magyar weboldal közül a 22. legolvasottabb volt, ha pedig csak a hírportálokat vesszük figyelembe, akkor a 15. legnépszerűbb.

A nagyokkal vagyunk versenyben

A Like Company hírportáljai immár az országos TOP-mezőnyben szerepelnek. A legnépszerűbb 10-es hírportál klubban az Index, Origo, Blikk, 24.hu, Telex mellett már ott van a Kékvillogó.hu hírportál is, a Budapestkörnyéke.hu pedig a Top-15-ös magyar hírportálok közé került, a 444.hu, a Nemzeti Sport, Bors és a Porftfólió elit csapatába.

Mi a siker titka?

A Like Company hírigazgatója, Jana Gabriella elmonda, leginkább az ügyes újságírókból, szerkesztőkből álló kiváló csapatnak köszönhető ez a fantasztikus eredmény. „Nem könnyű bekerülni Magyarország vezető hírportáljainak elit klubjába, de sok munkával ez sem lehetetlen. A mi 20 fős szuperrugalmas csapatunk láthatóan felveszi a versenyt a rengeteg újságírót és a jelentős infrastrukturát működtető nagy kiadókkal” – mondta hírigazgatónk.

Egyre töb hirdető fedez fel minket

A Like Company kiadót egyre több hirdető fedezi fel. Nemrég az egyik nagy multicég minket választott ki az egyik fontos kampányához, mert szerintük is értékteremtőek, piaci szempontból pedig relevánsak a felületeink.

Sztárújságírók, fejlesztések

A vezető hírportáljainkat, a Kékvillogó.hu és a BudaPeskörnyéke.hu hírportálokat továbbra is jelentős erőforrásokkal támogatja a kiadó menedzsmentje, látványos új tartalmak, izgalmas fejlesztések és sztárújságírók is megérkeznek hozzánk az elkövetkező időszakban.

A magyar reklámpiac szereplőinek teljesítménye 2021.07.26-án (DKT/Gemius)

Forrás: DKT/Gemius